Miljøvenlig og hurtigtørrende vinduesmaling

Den nye vandbaserede vinduesmaling fra Beckers tørrer hurtigt, er skånsom mod miljøet, og har en høj kvalitet. Med det nye malesystem kan man spare op til en dags tørretid, og få et perfekt resultat alt imens både miljøet og helbredet skånes, fordi malingen ikke indeholder opløsningsmidler. Systemet består af grundolie, grundmaling og dækfarve.

Vinduer tilhører en meget udsat del af et hus, og rammes nemt af fugtskader og råd. Derfor er det vigtigt med løbende vedligeholdelse, og at man vælger maling af høj kvalitet. For at få et langsigtet og holdbart resultat skal man male med hele malesystemet bestående af grundolie, grundmaling og dækfarve.

En fordel ved det nye system er, at maleren sparer tid. Nu kan man male to lag af dækfarve samme dag i sammenligning med tidligere, hvor man kunne male et lag pr. dag. Vinduesmalingen tørrer inden for to timer og kan males over efter fire til seks timer.

Beckers tests har vist, at den vandbaserede maling holder bedre på farven end de gamle malerfarver med opløsningsmidler. Den nye vandbaserede vinduesmaling er uden opløsningsmiddel, hvilket gør den miljøvenlig og samtidig skåner malerens helbred.

www.beckers.dk kan du finde meget mere inspiration.

Send forespørgsel vedr. produkt: Beckers

​Firmainfo​rmation

Malermester Lars Søby

CVR: 27313183

Adresseinformation

Bygmarken 33,​ 4060 Kr. Såby

Find vej med Google Map

Kontaktinformation

Telefon: 30 70 21 76

E-mail: lars@soby.dk