Gør legetøjet bidesikkert med børnevenlig maling

Den nye Elegant Aqua Lakmaling fra Beckers er blevet godkendt under reglerne for EU-standarder, og test-studier har vist, at malingen ikke afgiver farlige stoffer, hvis børn putter malet legetøj i munden.

Giftige kemikalier i legetøj er et problem, som flere forældre er blevet opmærksomme på i de seneste år. Derfor er det nok de færreste forældre, der har haft lyst til at male gammelt trælegetøj af hensyn til risikoen for de medførende giftstoffer. Men en ny maling fra Beckers løser problemet og kan derfor give liv til det gode gamle, solide trælegetøj, som mange forældre fortsat finder mere charmerende end moderne legetøj af plastic.

Samtlige Beckers Elegang Aqua Lakmalinger i alle glanstyper, kulører og grundfarver har bestået en EU-test, der viser, at de ikke afgiver farlige stoffer, når et barn putter legetøjet i munden.

Lakmalingen er desuden vandfortyndbar og miljømærket med Svanen, der viser, at malingen lever op til strenge miljø- og kvalitetskrav. Samtidig er malingen anbefalet af det svenske Astma- og Allergiforbundet. Beckers har et erklæret miljømål om, at 99 % af al maling, der sælges, skal være vandfortyndbar i år 2010. I dag er over 95 % maling fra Beckers vandfortyndbar.

www.beckers.dk kan du finde meget mere inspiration.

Send forespørgsel vedr. produkt: Beckers

​Firmainfo​rmation

Malermester Lars Søby

CVR: 27313183

Adresseinformation

Bygmarken 33,​ 4060 Kr. Såby

Find vej med Google Map

Kontaktinformation

Telefon: 30 70 21 76

E-mail: lars@soby.dk